Valmennus on suunnattu kiinteytymistä ja parempaa jaksamista haluavalle naiselle

Joka on valmis tekemään töitä ja muuttamaan elämäntapoja tulosten saamiseksi. Online-valmennus ei sovi sinulle, jos et ole valmis tekemään töitä tulosten eteen, et ole valmis muuttamaan elämäntapojasi tai sinulla on pahoja selkävaivoja.

Online valmennuksessa pääset takaisin arkesi johtoon. Tiedät, mitä syöt ja milloin, treenaat 2-4 kertaa viikossa, kiinteydyt ja jaksat paremmin. Kiireiset hässäkkäviikot eivät enää syö hyvinvointiasi vaan sunnuntaisin voit todeta tyytyväisenä, että olet treenannut ja syönyt fiksusti. Vaatteet tuntuvat mukavilta päällä, olet paremmalla tuulella ja nautit ajasta läheistesi kanssa.

Treeni-sovellus apuna harjoitteluun

Online-valmennukseen kuuluu Bossladybody-treenisovellus, jossa on valmentajan sinulle tekemät treenit videoineen. Saat joka viikko sähköpostiin päivitetyn ostoslistan ja pidät yhteyttä valmentajaan Whatsappin kautta.

Sopiiko Bossladybody etävalmennus sinulle?

Haluan varmistaa että valmennus sopii sinulle, joten keskustelen jokaisen valmennettavan kanssa puhelimitse ennen valmennuksen aloittamista. Täytä yhteystiedot alla olevaan lomakkeeseen, niin soitan sinulle ja keskustelemme tavoitteista ja selvitämme sopiiko valmennus sinulle. Valmennuksen alkaessa saat sähköpostiin kauppalistan, tunnukset treenisovellukseen ja laskun ensimmäisestä kuukaudesta. Ensimmäisen kuukauden jälkeen on mahdollista irtisanoa valmennus.

Elämäntapamuutos jää helposti tekemättä, kun tuntuu että on kiire ja ei ole aikaa. Hyvät aikomukset eivät johda toimintaan ja viikot muuttuvat kuukausiksi. Yleiskunnon heikentyminen johtaa madaltuvaan energiatasoon ja toimeen tarttuminen on yhä vaikeampaa. On tärkeää, että päästään kiinni tekemiseen mahdollisimman pian, aloitetaan ja tehdään muutos yhdessä.

Valmennuksella on 100% tulostakuu. Jos et saa tuloksia ohjeita noudatettuasi, saat rahat takaisin. Lisäksi saat 1kk jälkeen lopettaa, jos homma ei toimi.  Bossladybodyn valmennuksissa teet elämäntapamuutosta turvallisesti ja fiksusti ammattilaisen johdolla.

Etävalmennuksen hinnasto

Bossladybody etävalmennuksessa treenaat liikunta-alan ammattilaisen ohjauksessa turvallisesti ja tehokkaasti. Etävalmennuksessa on 100% tyytyväisyystaku. Kun noudatat ohjeita, etkä saa toivottuja tuloksia, saat rahasi takaisin. Tämän mennessä kukaan asiakkaistani ei ole halunnut rahoja takaisin, sen sijaan kiloja on lähtenyt ja elämän laatu parantunut. 

Bossladybody etävalmenuksen hinnat:

– 3 kuukautta – 285€ / kuukausi

– 6 kuukautta – 245€ / kuukausi

– 12 kuukautta – 225€ / kuukausi

Lisäksi jokainen asiakkaani saa bonuksena:

– E-kirjani: Treenaa itsesi kuntoon palamatta loppuun. Arvo 25,90€

– Bossladybody treenipaita ja ekologista bambumuovia oleva takeaway-muki. Arvo yhteensä 69€.

Täytä yhteystietosi alle, niin soitan ja keskustellaan tämän hetkisestä tilanteesta ja tavoitteista. Soitto/tapaaminen ei sido ottamaan valmennusta.

Valmennuspaikkoja on tällä hetkellä auki 4 kpl. Samanaikaisesti valmennan vain maksimissaan 20:tä henkilöä. Haluan taata jokaiselle asiakkaalleni tarvitsemansa huomion keskittymiseen ja onnistumiseen.

Täytä yhteystiedot niin soitan sinulle 24h sisällä niin keskustellaan lisää.

Oletko tutustunut jo Meerin e-kirjaan Takaisin kuntoon?

Lataa kirjan kaksi ensimmäistä lukua sähköpostiisi täyttämällä alla oleva lomake!