Hei olen Meeri Virpi, Bossladybodyn perustaja ja päävalmentaja. Autamme kiireisiä naisjohtajia kiinteytymään ja jaksamaan paremmin. Ammatiltani olen personal trainer. Koulutukseltani olen liikuntaneuvoja, personal trainer, Crossfit Coach l 1, painonnosto-ohjaaja l 1, Fustra-ohjaaja l 5.

Paloin loppuun vuonna 2013. Elämäntyyli oli ollut railakasta ja epäsäännöllistä ja jossain vaiheessa alkoi kroppa ja mieli antaa periksi. Tajusin että minun on pakko hoitaa itseni kuntoon. Hoidin ja vaihdoin alaa. Aloitin 2014 personal trainerina. 2015 keväänä alkoi uupumisoireilu, kroppa alkoi hajoilla ja energia oli tukossa.

Monilla asiakkaillani oli samoja oireita ja treenaaminen oli lähes mahdotonta.

Täytyi keksiä fiksumpi tapa harjoitteluun ja elämiseen. Aloin pohtimaan, mikä on tärkeää ja sen jälkeen kehittämään minimistandardia syömiseen, nukkumiseen ja treenaamiseen. Otin saman lähtökohdan asiakkailleni.

Tärkeintä olisi, että asiakkaillani on energiaa ja aikaa tehdä haluamiaan asioita. Treenaaminen ja syöminen voisivat tukea näitä tavoitteita, eivät asettaa niitä vastakkain. Halusin tehdä valmennuksesta mahdollisimman yksinkertaista ja tavoitteellista. Treenit järjestyvät joustavasti matkoista huolimatta ja ruokavalion sijaan asiakas saa viikon ostoslistan sähköpostiin ja ohjeen lounaisiin ja aterioihin.

Aikataulut ovat tiukkoja ja johtaja on se lenkki, joka joustaa tarvittaessa. Johtaja on myös vastuussa kaikesta, mitä yrityksessä ja kentällä tapahtuu. Päässä on kymmeniä asioita, aikatauluja ja projekteja samaan aikaan. Suurimmalla osalla meistä on myös perhettä ja muita tärkeitä asioita ja treenaaminen ja fiksusti syöminen jäävät helposti sivurooliin, vaikka niillä on valtava merkitys suorituskykyyn ja hyvään fiilikseen.

Vaihtuvat aikataulut vaikeuttavat harrastamista. Kuntosalikäynnit jäävät, kun illalle tuleekin yllättävä lisätyö tai valmisteltava esitys. Tiettyyn aikaan sovittu ryhmäliikunta jää tai harjoitus on liian kova sen päivän stressitasoon. Ruokavalion miettiminen on utopiaa, kun juuri ja juuri ehtii haukata jotain matkalla palaverista toiseen. Sen takia kaiken, mitä kiireiseen arkeen tuodaan lisää, täytyy olla mahdollisimman helppoa ja joustavaa. Muuten hyvät aikomukset ja suunnitelmat putoavat helposti pois.

Treenaamisen ja syömisen tulee olla helposti toteutettavissa. Grammatarkat ruokavaliot ja monimutkaiset suunnitelmat eivät toimi suurimmalle osalle ihmisiä. Bossalla asiakkaat saavat kauppalistan sähköpostiin. Pääkaupunkiseudulla ruokaostoksia voi helpottaa tilaamalla Alepan kauppakassipalvelusta kotiovelle, tai Prismaan odottamaan noutoa. Harjoitukset ovat yksinkertaisia ja tehokkaita, asiakkaalle sopivassa paikassa ja ajassa. Matkojen ajan sovelluksesta löytyy harjoitukset.

Lue lisää Meerin elämästä