MIKÄ ON TYKYBOSS

Liikunnallinen Tyky- ja ergonomiaohjaus ja leikkimielinen kilpailu yritysryhmille, jotka haluavat Tyky-päivästä virkistyksen lisäksi tietoa, treeniä ja tiimityötä leikkimielisen kisailun muodossa. Jos haluat Tyky-päivän olevan pelkkää istumista ja pönötystä, tämä ei sovi sinulle.

Liikunnallinen Tyky-ohjelma opettaa työntekijöille oikeita liikeratoja, motivoi viemään opittuja arkeen, sysää pois mukavuusalueelta ja lisää hyvää fiilistä ja yhteenkuuluvuuden tunnetta porukassa.

TykyBoss- ohjelma kestää 2h ja siihen kuuluu lyhyt tutustuminen, ergonomiaohjaus, eli käydään läpi työympäristön haasteita (sisältö rakennetaan ryhmän mukaan) ja harjoitellaan niiden vastapainoksi sopivien liikkeiden tekniikoita yhdessä. Ryhmän koko max 40hlö. Yli 40hlön ryhmät jaetaan pienempiin ryhmiin, jotka kiertävät pisteillä. Sisältö on sama.

Sen jälkeen pidetään leikkimielinen kilpailu, jossa koko porukka jaetaan pieniin tiimeihin ja tiimit kisaavat ergonomiaohjauksen liikkeistä koostetussa kilpailussa.

Varaa liikunnallinen Tyky-päivä nyt, niin saat ”Takaisin kuntoon- treenaa itsesi kuntoon palamatta loppuun” e-kirjan koko porukalle kaupanpäälle.

TykyBoss ergonomiatreenin ohjaajat ovat koulutettuja liikunta-alan ammattilaisia ja jokaiselle työntekijälle löytyy sopiva versio liikkeistä. Liikunnallinen TykyBoss-treeni on investointi yrityksen henkilöstön hyvinvointiin, terveyteen ja tuottavuuteen. Ohjaajia on paikalla ryhmän koon mukaan useampi.

Bonuksena saat ”Takaisin kuntoon- treenaa itsesi kuntoon palamatta loppuun” e-kirjan (ilmestyy 11.7.2018) koko porukalle kaupanpäälle.

Tee Tykypäivästä investointi henkilöstön hyvinvointiin tilaamalla TykyBoss-treeni, joka sisältää ergonomiakoulutusta, treenitekniikoita ja leikkimielisen kisan opituilla liikkeillä. Hinta max 40hlön ryhmälle 714€ + alv. Isommat ryhmät ja lisäpalvelut laskutetaan erikseen.

Eli alkukartoitus, ergonomiaohjaus, treenitekniikoita, leikkimielinen kilpailu tiimeissä ja Takaisin kuntoon – e-kirja max 40 hlön ryhmälle 714€+alv.

Voisiko TykyBoss -päivä sopia teidän yritykselle?

Täytä yhteystiedot alle, niin soitan ja keskustellaan tämänhetkisestä tilanteesta ja tavoitteista, ja katsotaan sopisiko TykyBoss yritykselle.

Täytä yhteystiedot niin soitan sinulle 24h sisällä niin keskustellaan lisää.